温馨提示:
1. 部分包含数学公式或PPT动画的文件,查看预览时可能会显示错乱或异常,文件下载后无此问题,请放心下载。
2. 本文档由用户上传,版权归属用户,汇文网负责整理代发布。如果您对本文档版权有争议请及时联系客服。
3. 下载前请仔细阅读文档内容,确认文档内容符合您的需求后进行下载,若出现内容与标题不符可向本站投诉处理。
4. 下载文档时可能由于网络波动等原因无法下载或下载错误,付费完成后未能成功下载的用户请联系客服处理。
网站客服:3074922707
2023
学年
高考
英语
一轮
复习
课时
提能练
13
Module1Europe
外研版
必修
课时提能练(十三)
必修3 Module 1 Europe
课时作业A:基础层面
Ⅰ.单句语法填空
1.The hospital, situated(situate) in the western part of the city, can be reached by many bus lines.
2.To our delight, we have made an agreement(agree) with the business partner in a friendly atmosphere.
3.Guangzhou, which lies_in the south of China, is the capital of Guangdong Province.
4.The local government(govern) promises to take measures to improve people's living standards.
5.Lucy has a number of positive personality features(feature) that make her popular at school.
Ⅱ.单句改错
1.Look! In the middle of the hall stands some Christmas trees.stands→stand
2.I'll do everything that is just opposite whatever they did.opposite后加to
3.My daughter reads a lot of books, ranged from contemporary novels to ancient poems.ranged→ranging
4.Neither you nor I nor anyone else can swim through the lake in half an hour.through→across
5.Locating in the city's commercial center, the shopping mall attracts lots of young people seeking fashions every day.locating→located
Ⅲ.选词成篇
1.In_terms_of education, Europe, offering diversity and rich culture, 2.is_ known_as the best choice.On one hand, many students made the decision 3.because_of the favorable tuition fees.4.On_the_other_hand,_if you study and live in Europe you need to be exposed to a diverse range of languages, food, entertainment and folk traditions.Whenever 5.referred_to,_Europe is one of the best destinations to enhance language skills and broaden your horizons.
6.Ever_since the 1990s, the number of people studying in the Europe has been increasing 7.little_by_little.Because no matter what major you 8.work_on,_you will find a university that is suitable for you.Many universities offer unique courses, some are with unbelievable beauty, and some even 9.be_situated_on the seaside.Besides, in Europe, most students can travel easily both inside their host country and in other countries.And the Eurozone's economic difficulties, which no one 10.has_control_ over,_naturally result in many students' expanding their list of potential destinations — at least a 10 percent discount on travel.
Ⅳ.根据提示补全句子
1.窗户边坐着一位年轻人,手里拿着一本杂志。(倒装句)
By_the_window_sat_a_young_man with a magazine in his hand.
2.这条新公路是老公路的三倍宽。(倍数表达法)
This new highway is three_times_as_wide_as the old one.
3.与朋友面对面地交流是缓解工作和生活压力的一种方式。(face)
Communicating with friends face_to_face is a way to relieve pressure from work and life.
4.我们每个人都有优点,但是另一方面我们每个人也有缺点。(on the other hand)
We each have strong points, but on_the_other_hand_each_of_us_has_weak_ points.
5.许多人认为倾听是被动的行为,情况恰恰相反。(opposite)
Many people think that listening is a passive business.It is just_the_opposite.
课时作业B:能力层面
Ⅰ.阅读理解
(2023年·安徽省五校联盟质量检测)The city of Amsterdam is one of the best preserved in all of Europe.When visiting this remarkable city, you tend to forget your troubles just for a moment.With this travel guide, you will be able to discover the real Amsterdam.
Best Time to Visit Amsterdam
To see the tulip(郁金香) flowers you can visit from midApril to early May.For the New Year's celebration, there's a lot of parties going on then.However, if you want to enjoy a quieter and more relaxing Amsterdam, visit from October to March.
Getting Around Amsterdam
You can rent a bike to go wherever you want to go.Public transportation is also convenient.You can get a chip card for about $ 9.
What You Should Know Before Visiting Amsterdam
Plan ahead since most of the attractions are usually busy and be careful with your wallets as the city is well known for pickpockets.Also be cautious when you are buying something in the markets.
The Best of Amsterdam
Rijksmuseum
This museum is one of the finest in the world.Make sure you arrive before 10 am to avoid big crowds.
Vondelpark
If you are looking forward to relaxing and enjoying some peace and quiet, make a trip to this top choice park in the city.
Van Gogh Museum
The Van Gogh Museum is very fascinating;you will definitely be moved as you see Vincent van Gogh's life and how he developed through art.
A'DAM Tower
If you want to get the inspiring views of Amsterdam, take the lift to the top of this tower.You can also climb aboard the giant fourperson swing for some fun rides.
【语篇解读】 本文是一篇应用文,主要介绍了阿姆斯特丹,包括其最佳旅游时间、交通、注意事项及值得一游的景点。
1.In which month can visitors feel more at ease in Amsterdam?
A.June. B.July.
C.September. D.November.
D [推理判断题。根据第二段尾句“However,if you want to enjoy a quieter and more relaxing Amsterdam,visit from October to March”可知,如果你想享受更安静、更令人放松的阿姆斯特丹,建议在10月到3月期间来参观。D项“十一月”在此时间范围内,故D项正确。]
2.What is the purpose of the part “What You Should Know Before Visiting Amsterdam”?
A.Providing help.
B.Giving warnings.
C.Explaining situations.
D.Expressing disappointment.
B [推理判断题。根据第四段的内容尤其是“be careful with your wallets as the city is well known for pickpockets”可知,要小心你的钱包,因为这座城市以扒手闻名。据此可推知,该部分旨在给出警告,故B项正确。]
3.Where should you go to get a bird'seye view of Amsterdam?
A.Rijksmuseum.
B.Vondelpark.
C.The Van Gog